Jouw reis

Op reis gaan gaat meestal gepaard met een gezonde porsie spanning en avontuur. We plannen ruim van te voren waar we naar toe willen, we struinen het internet af en verslinden heel wat boeken om allerlei info te verzamelen. De reis die we gaan maken moet perfect zijn dus we bereiden ons goed voor.

Hoe zou het zijn als we ons niet voorbereiden en we ons aan ons lot overlaten? Zou het dan net zo spannend zijn of zal alles zo verlopen dat je er geen lol meer aan beleefd?

Soms is springen in het diepe wel zalig moet ik zeggen. Het brengt je op plaatsen die je niet voor mogelijk houdt. Echter wanneer kies je ervoor om je niet voor te bereiden en wanneer wel?

JOUW LEVEN IS 1 GROTE REIS!

Zie jouw droom eens als een bestemming!
Maak van jouw droom eens een doel!
Plan jouw leven om jouw droom!
Hoe perfect kan jouw leven dan zijn?

En weet je dit is mogelijk hè!

Je kunt je eigen leven leiden! 

Als ik met jou mee op reis mag dan zal ik je begeleiden, ik zal je zeggen waar je kan kijken, ik zal je vragen wat je echt wilt, ik daag je uit, ik zal ervoor zorgen dat je veilig bent en soms zal ik je confronteren met jezelf.

Wat ik niet ga doen is jou zeggen wat je moet denken, wat je moet doen, wat je moet laten en met wie je om mag gaan. Ik ga je ook niet zeggen hoe je het “beter” kan doen, ik ga je geen oplossingen aandragen en ga zo maar door.

JIJ BENT EEN UNIEK PERSOON EN JIJ BENT OKE ZOALS JE BENT!

Zullen we op reis gaan?