Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.206.13.28 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
6 berichten.
Barbara Barbara uit Oudenbosch heeft geschreven op 5 januari 2018 om 9:42 PM:
Ik heb Carin leren kennen als mijn docent life coach. Zij is to the point en liefdevol confronterend in haar aanpak. Zij brengt humor en haar eigen stijl in de lessen. Hierdoor voelde ik me al snel volledig op mijn gemak. Ze trekt je vriendelijk maar volhardend door je eigen belemmeringen heen en helpt je zo in je persoonlijke ontwikkeling. Met veel plezier ben ik telkens weer naar de lessen gegaan.

Een vrouw met alle kleuren en een groot hart. Ik ben dankbaar dat ik Carin heb mogen leren kennen.

Barbara


**

Carin is the teacher of the life coach training I attended. She is to-the-point and lovingly confrontational in her approach. She teaches with humour and in her own style. This made me feel completely at ease right away. She pulls you through your own obstacles in a friendly but persevering way and thus helps you in your personal development. I have always greatly enjoyed going to the lessons.

Carin is a woman with a big heart and Iโ€™m happy for getting to know her.

Barbara
Ardaen Ardaen uit Berchem heeft geschreven op 5 juli 2017 om 9:09 PM:
Ik heb de cursus life coaching voor gevorderden gevolgd bij Carin. Het waren zeer leerrijke weken voor mij als beginnend coach. Het fijne aan deze cursus is dat deze vooral op de praktijk gericht is, je leert jezelf en de coaching van je cliรซnten ook te evalueren voor een groep mensen. Dit zorgt ervoor dat je jezelf en je methoden onder de loep laat nemen waardoor je al snel veel kennis rijker bent. Ik ben blij de cursus gevolgd te hebben.
Ine Ine uit Heffen heeft geschreven op 4 juli 2017 om 12:06 PM:
Ik heb zowel de basiscursus als de gevorderden cursus Life Coach bij Carin gevolgd. Ze is zeer gedreven in haar vak en tracht dit met evenveel passie over te brengen op haar studenten. Haar cursussen zijn erg gericht op de praktijk. Tips, trics en tools, je krijgt het allemaal mee om zoveel mogelijk tot inzichten te komen. Ik heb ervan genoten.
Greet Greet uit Antwerpen heeft geschreven op 21 mei 2017 om 5:52 PM:
De cursus Lifecoach heb ik eigenlijk niet ervaren als een cursus alhoewel ik heel veel heb bijgeleerd. Voor mij was het meer een belevenis, een unieke kans om op een open manier de medecursisten te leren kennen en vooral ook mezelf. En natuurlijk, na elke les met een brede glimlach vertrekken.
Sindy Sindy uit Heist-Op-Den-Berg heeft geschreven op 17 april 2017 om 5:34 PM:
Hello Carin,
Ik vond uw cursussen heel leerrijk, positief en inspirerend. Je bent een top vrouw. Ik kijk er naar uit om ooit samen nog in de les te zitten. Xxx
Carin van den Eijnden Carin van den Eijnden uit Moerstraten heeft geschreven op 15 april 2017 om 10:01 PM:
Hoi mooi mens, wat leuk dat je hier een kijkje kom nemen. Nog leuker is als je een bericht achter laat ๐Ÿ™‚

Happy groet,