Carin van Loon

Sinds mijn 22ste ben ik al zelfstandig ondernemer en heb ik al heel wat pieken en dalen meegemaakt. Wat echter als een rode draad in zowel mijn privé als zakelijke leven liep is toch echt wel het motiveren en coachen.

Toen ik eind 2014 stopte met mijn vorige bedrijf, omdat het tijd werd voor wat nieuws, vroeg ik dan ook aan mijn netwerk wat zij mij nu zouden zien doen. Wat ik volmondig terugkreeg was bijna unaniem -> Carin jij moet gaan coachen, dat doe je eigenlijk al heel je leven en jij bent daar goed in!

Wauw, dat had ik dus niet verwacht en tegelijkertijd werd het warm van binnen. Ja, dat zou het wel eens kunnen zijn.

Wat ben ik blij dat ik die weg verder heb doorgezet en dan nu met een verdienmodel. Het was even mijn weg hierin zoeken/ontdekken en eind 2015 werd ik gevraagd om les te gaan geven aan volwassenen die graag meer van het vak life coaching willen weten. Ook dat was een uitdaging want ja les geven is niet iets wat je zomaar doet en ik had dat op die manier nog nooit gedaan. Ik vond het dan ook heel spannend en heb de sprong genomen,

IK HEB DAT NOG NOOIT GEDAAN DUS IK DENK WEL DAT IK HET KAN

Super, het was echt thuiskomen en dat had ik nooit verwacht. Wat ben ik blij dat ik het gewoon gedaan heb en ik kan je zeggen ik heb mijn weg gevonden, de weg naar en in Happiness.

Ik ben nu een trotse gecertificeerde coach, speaker & trainer van John C. Maxwell, wat ik in de USA heb gevolgd. Daarnaast volg ik nog regelmatig workshops en opleidingen om nog meer te leren zodat ik jullie nog beter kan begeleiden tot een gelukkig persoon!

Sinds september 2017 ben ik ook nog de trotse Director for Global Woman Club Antwerp. Met deze club verbinden wij wereldwijd vrouwen die met elkaar business kunnen doen, elkaar kunnen motiveren, ondersteunen, vertrouwen, troosten en nog veel meer. De verbondenheid is enorm onder deze vrouwen en zo mooi om nieuwe vriendschappen te zien ontstaan! Ook hier werken we hard aan de persoonlijke ontwikkeling van de mens.

Want lieve mensen als je eenmaal begint aan persoonlijke ontwikkeling dan blijf je hiermee je hele leven bezig! Het is een reis die nooit eindigt!

MAG IK MET JOU OP REIS?