Hollywood of toch maar niet?

Wat zou jij doen als je gevraagd wordt om mee te doen aan een Hollywood productie?

Nu dan heb je gelijk inzicht in wat mij de afgelopen dagen heeft bezig gehouden en nog bezig houdt. Ik ben dus gevraagd om mee te doen aan een nieuwe film/documentaire als coaching expert. Wow wat ben ik vereerd dat dat aan mij gevraagd wordt, blink blink, ik doe dan toch iets goed toch.

Onlangs heb ik een opleiding gevolgd tot bodylanguage en micro expressie expert/trainer. Zo tof om te doen, er ging een nieuwe wereld voor mij open als coach/mentor/trainer. Naast dat ik natuurlijk al veel bezig ben met kalibreren en dus al redelijk wat kan aflezen aan de reacties die mensen tonen bij vragen, heb ik nu echt ervaren hoe het is om de gezichts expressies van mensen te kunnen lezen en ervaren wat je daar allemaal mee kan doen.

Mijn leraar, Patryk Wezowski en zijn vrouw Kasia (de top 15 wereldwijd op het gebied van bodylanguage en micro expressie), gaven deze opleiding tot trainer en zij hebben mij dus gevraagd voor hun nieuwe film die dit najaar en het daarop volgende jaar geschoten gaat worden. Waarom was ik de enige in de groep en de anderen niet? Ik stond er versteld van. Dat heb jij vast ook al wel eens meegemaakt en ik weet bijna zeker dat ook bij jullie van die belemmerende gedachten omhoog kwamen zoals, “Ik, wat is er zo speciaal aan mij dan” of “Dat kan ik toch niet” en wat dacht je van “Zo goed ben ik nu ook weer niet toch”.

De vraag blijkt serieus want zoals gezegd wordt ben ik een echte “connector”, “energiek persoon”, “positief” en ga zo maar door. Heel leuk om te horen natuurlijk en ik kan je zeggen je groeit daar wel van hoor.

Natuurlijk zit er wel een businessplan aan vast en is de deelname niet helemaal gratis. Inmiddels heb ik ‘m binnen en ben het aan het bestuderen en rekenen wat het voor mij zal doen want ja wat is de ROI (return of investment), waar wordt het vermarkt (film vertoning e.d.) en wat kan ik nog meer doen met dat geld om mijzelf in de markt te zetten. Dus met andere woorden is dit wel een goede investering?

Wat mijn keuze ook wordt, vereerd ben ik en laten we eerlijk zijn, een film staat toch leuker op je cv als een boek toch.

Ben eigenlijk wel benieuwd hoe jullie hier over denken?

Hoe vinden jullie een coach, die in een Amerikaanse coachingsexpert film meedoet en die wereldwijd straks te zien is, een meerwaarde of juist iets anders?

Laat je het mij weten in de comments?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *