Hello world! This is me!

Als vrouw van en moeder van 2 dochters is mijn leven absoluut niet saai en zelfs enorm uitdagend. Ik ben geboren in Halsteren, Nederland, en heb daar het grootste gedeelte van mijn jeugd doorgebracht.  Het gezin waarin ik ben opgegroeid bestond uit vader, moeder, 1 broer en 2 zussen, dus lekker druk en altijd wat te beleven. Mobile telefoons en computers waren er toen nog niet dus heb ik veel op straat gespeeld.

Naar school gaan was niet echt mijn ding, het systeem wist mij niet te “pakken” zeg maar, dus een traditionele opleiding heb ik zo snel mogelijk afgerond en zo makkelijk mogelijk. Echter op latere leeftijd was ik toch nieuwsgierig naar meer en ben gaan kijken wat de mogelijkheden waren.

Vanwege het feit dat ik multipotentional ben, heb ik heel veel interesses en ging dan ook overal eens “proeven” zeg maar.  Wat wel opviel bij anderen was dat ik altijd een vrolijke noot ben en ieder die wilde wist te motiveren om het beste in zichzelf naar boven te halen. Na wat diversiteit aan baantjes en eigen bedrijfjes ben ik in 2015 erachter gekomen dat ik coachen dan toch wel heel erg leuk vind en daar ook nog eens goed in blijk te zijn. Al snel volgde ik overal workshops en opleidingen tot Coach, Speaker & Trainer, waaronder in de USA, want ja als ik het doe dan doe ik het goed en ga ik er met volle overgave in.

Eind 2015 werd ik dan ook gevraagd of ik de opleiding Life Coach wilde gaan geven in België en dat heb ik dan ook met beide handen aangepakt. 

Er ging een nieuwe wereld voor mij open toen. Ik wist niet dat ik lesgeven zo leuk zou vinden aangezien ik zelf ervoor zorgde dat ik vroeger zo snel mogelijk die schoolbanken uit moest zijn. Het verschil zit natuurlijk in het systeem! Nu kan ik zelf mijn lessen inrichten zoals ik dat graag zie met mijn kennis en vaardigheden. Dit alles heeft er toe geleid dat ik vanaf 2017 mijn eigen Life Learner Academy heb opgericht. Met veel passie, liefde & respect voor de mens geef ik opleidingen en workshops aan al die genen die willen worden wie zij zijn.

Inmiddels ben ik erg trots om gecertificeerd coach, trainer & speaker van John C. Maxwell  te zijn. Deze man is 1 van de beste coaches ter wereld en heeft al duizenden mensen opgeleid en getraind. Ik reis de wereld rond om nog meer te leren van geweldige personen zoals Byron Katie, Oprah Winfrey, Christian Simpson, Paul Martinelli, Eckhart Tolle, Leo Bormans en ga zo maar door. Ik ben een echte Life Learner. Persoonlijke ontwikkeling staat bij mij hoog in het vaandel.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt en wil jij ook een echte Life Learner worden? Sluit je dan nog vandaag aan en schrijf je in voor 1 van onze geweldige workshops!

Happy groet, 
Carin van den Eijnden

Eén antwoord op “Hello world! This is me!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *